Tradisjonen tro blir det førjulsåpent på Værket og Haugfoss. Lørdag 29. november åpner vi igjen dørene for å runde av det som har vært et innholdsrikt år på museet.
I tillegg til tusenvis av lefsekling produseres det også julekaker og en rekke godsaker på vårt storkjøkken. Det stekes medisterkaker i hopetall, det saftes hundrevis av kilo med rips og det lages glass på glass med vår berømte julesild.
Julegaver og delikatesser får du på Den Blå butikk og Kroa på Blaafarveværket. Landhandelen og Madame Reiffs butikk på Haugfoss holder åpent og byr på servering og mange flotte julegavetips. I delikatessekroken i Kroa er det salg av blant annet hjemmelaget julebakst, lefsekling, ripsgelé, medisterkaker, julesild, gruvepølse, ripssaft, gruvelagret ost m.m. Kontakt oss for bestilling, skreddersydd tilbud for grupper og mer informasjon her eller på info@blaa.no eller tlf. 32 77 88 00.