Ta turen til Søstrene Storaas i sommer
Sommer-restauranten i Jondalen er åpen alle dager unntatt lørdager.
På Søstrene Storaas legger de stor vekt på at maten skal være hjemmelaget og ingrediensene er norske og lokale. Mest mulig er egenprodusert på Storaas Gård. De henter vi grønnsaker og urter i hagen rett bak hotellet, og i pølsemakeriet, rett over tunet, produserer de hjemmelagde pølser og spekemat.
Søstrene Storaas er mye brukt til arrangementer gjennom hele året, men om sommeren har de åpen restaurant der du kan oppleve kokkekunst og lokale varer fra øverste hylle. Husk å reserver bord til middag i god tid.
Åpningstider Sommer-restaurant og gårdsvandring
📅 1. juli - 8. august - alle dager (unntatt lørdag)
🕒 Lunsj: 12.00-15.00
🕒 Dagens middag: 18.00-20.00
🕒 Gårdsvandring: 17.00 (tirsdag til fredag)
Sommerens lunsjmeny
Dagens middag
Dagens middag settes av kjøkkenet under ledelse av kjøkkensjef Frederic Caraes. Han har ledet kjøkkenet siden 2018, etter å ha jobbet på Michelin-restauranter i Provence og Toulouse. Hver dag setter kjøkkenteamet sammen en middagsopplevelse basert på lokale råvarer, urter og blomster fra hagen på gården.
Gjestene på Søstrene Storaas Hotell vil alltid bli prioritert i restauranten, så hvis du ikke er gjest er det viktig å bestille tidlig for å sikre deg en utsøkt måltidsopplevelse, her kan bli fullbooket.